Groepscursus babymassage in Brielle

geplaatst in: Uncategorized | 0

De laatste weken is er een heuse babyboom gaande hier in de wijk! Steeds als ik met de hond een rondje liep, was er weer ergens een baby geboren. Dat bracht me op een idee! Een groepscursus babymassage in mijn eigen wijk, voor de cursisten lekker dicht bij huis en voor mij gewoon thuis! In de cursus leer jij je baby masseren en worden er verschillende onderwerpen besproken zoals huilen, lichaamstaal en dragen.
Zodra ik drie aanmeldingen heb, plan ik drie data. De cursus kost 70 euro p.p. en wordt bij mij thuis gegeven, landvoogdes 5 te Brielle.

Lijkt het je leuk of heb je vragen, neem dan gerust contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.