‘Jij bracht rust, ritme en regelmaat’

geplaatst in: Uncategorized | 0

Deze lieve reactie deel ik natuurlijk maar al te graag:

Lieve Mirre,

Paar weken geleden ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik er als kersverse moeder helemaal door heen zat. Door een moeizame bevalling is het moederschap mij met 200 km/u komen aanwaaien. Ik had dan ook niet het welbekende “roze wolk” gevoel. Onze baby ontwaakte na de eerste 3 weken uit een soort roes en kon toen alleen maar veel huilen. Slapen deed ze weinig en heel kort waardoor ook ik niet goed kon herstellen van de bevalling. Tel daar alle onzekerheden van het kersverse moeder zijn bij op en je ziet door de bomen het bos niet meer. Daarbij krijg je vaak de best bedoelde adviezen van iedereen en wil je alles proberen. Dit werkte helaas niet voor ons kindje en ook raakte ik hierdoor alleen maar meer onzeker.

Ik kwam via de huisarts en verloskundigepraktijk in contact met jou. 

Wat is dat een ommekeer geweest! Je kwam al heel snel thuis langs wat zo fijn was. Iemand die kon meekijken. Jij bracht rust, ritme en regelmaat. Niet alleen had onze baby hier behoefte aan maar ik kon steeds meer en meer gaan genieten van ons kleine meisje. Waar ze eerst uren kon huilen op een dag meerdere dagen per week, werd dit steeds minder. Ik leerde hoe ik haar weer goed kon laten slapen, in haar eigen bed en zonder hazeslaapjes. Ze kan nu zelf in slaap vallen en het huilen was na 2 weken meer dan 80% minder geworden. Ik had geen huilbaby meer maar een vrolijk klein meisje waar ik zo trots op ben.

Ondanks dat 1 consult al genoeg is was je ook nog eens altijd te bereiken voor eventuele vragen. 

Wat fijn ook dat je ons benaderde voor je babymassage lessen. Deze lessen waren voor mij en mijn dochter bijzondere ontspannen momenten waarin je je baby nog beter leert kennen. Een professioneel uitgelegde massage waarbij er gelet werd op de grootte van de groep en de behoefte van de personen die meededen in de lessen. Daarnaast was het prettig dat je ook andere onderwerpen besprak zoals baby lichaamstaal en de manieren van dragen en oppakken van je kindje. 

Lieve Mirre, wat zijn wij je dankbaar voor je hulp en ik hoop dat je in de toekomst nog heel veel moeders zo kan helpen zoals je mij hebt geholpen!

Liefs 

Kim, Ralph en Lou”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.